MERSİN / YENİŞEHİR - Hacı Sabancı Anadolu Lisesi

"Geleceğin Denizcileri" Bilgilendirme Etkinlikleri

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan “Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikleri” konulu protokol kapsamında; Sahil Güvenlik Komutanlığının görev ve sorumluluklarının tanıtılması, denizlerin sevdirilmesi, korunması hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması maksadıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığınca 16 Mayis 2023 tarihinde Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı personelince yapılan sunumların ardından arama kurtarma faaliyetlerini icra eden dalış ekibi tarafından ise dalış ekipmanlarının sergilendiği stantlarda öğrencilere Sahil Güvenlik görevleri hakkında bilgiler verilmiş ve soruları cevaplanmıştır. Söz konusu faaliyet kapsamında deniz kirliliği ve canlı kaynakların sürdürülebilir kullanımı konusuna dikkat çekilmiştir.

18-05-202318-05-202318-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 14:08 - Görüntülenme: 71